Masáže a zábaly

Klasická masáž

Vynikající jak pro sportovce a lidi po těžké fyzické zátěži, ale i pro ty, kteří mají pohybu naopak málo. Například při sedavém zaměstnání, či nějakém zdravotním postižení, které znemožňuje pohyb.

Relaxační masáže

V klidné a krásné atmosféře, umocněné příjemnou relaxační hudbou s krásnou vůní, si vychutnáte jemné a konejšivé dotyky maséra. Při této kompozici dosáhnete dokonalého fyzického, psychického a duševního uvolnění, klidu a míru. Nejen, že se propojí pocit uvolnění Vašich zad, rukou, či nohou – tedy zkrátka té části těla, na kterou necháte relaxační masáž působit, ale zároveň uvolníte i napětí v mysli. Dnešní uspěchaná doba bohužel nedopřává nikomu tolik odpočinku, kolik by si zasloužil. Právě proto je potřeba umět si najít čas na příjemně a prospěšně strávenou chvilku, kdy se zregenerujete. Právě takovou chvilkou jsou relaxační masáže v našem salonu.

Masáž lávovými kameny

Působení, které masáž s lávovými kameny nabízí, je velice rozsáhlé. Teplo z kamenů pomáhá  v léčbě slabé kondice, detoxikace, zvyšuje mikrocirkulaci a tím přívod kyslíku  pro zvýšení buněčného metabolismu. Stimuluje krevní oběh, podporuje imunitní systém, uvolňuje  ztuhlé svaly, bloky, spazmy, reguluje trávení a zrychluje metabolismus. Zvláčňuje pokožku a otevírá póry. Pomáhá při potížích s klouby. Silně podporuje správnou  funkci lymfatického systému a odstraňování celulitidy. Zlepšuje energetický tok v lidském těle (energetických drah meridiánů) a harmonizuje energetická centra (čakry).

 

Tato masáž je velice relaxační a uvolňující. Lávové kameny pomáhají odstraňovat nespavost, stres, nervozitu a podobné „kamarády“, které v dnešní uspěchané a hektické době hodně z nás má.

Masáž proti celulitidě

Masáž proti celulitidě tyto deformované tukové „hrudky“  rozruší a tělo je může dále zpracovat a vyloučit z těla ven. Děje se tak díky hloubkovému promasírování problémových částí  těla (stehna, hýždě).

Po této masáži provádím skořicový,nebo ozonový zábal. Po vetření aktivního ozonu se přiloží tlakový zábal, který  účinně působí proti celulitidě. Zábal se aplikuje na oblast hýždí, stehen a břicha. Masáž proti celulitidě má pak ještě vyšší efekt!

60min   1000Kč

 

Medová masáž

Při masáži medem dochází nejen k čištění pórů, ale také  důkladnému prokrvení  pokožky a uvolnění  svalů zcela jiným způsobem než při klasické masáži. Léčivá síla včelího medu působí pokožkou přímo na organismus.

Pomocí speciálních akupresurních hmatů osvobozují medové masáže celé tělo od usazenin, které se během let nahromadily z životního prostředí, potravin a léků.  Zjevné pozitivní  účinky májí masáže medem na stárnoucí a nečistou aknózní pleť. Med má silné detoxikační účinky, je přírodní antibiotikum a působí proti choroboplodným zárodkům.

Kromě výborných účinků na pleť detoxikační masáže medem zároveň silně oživují celý organizmus a posilují imunitu. Jsou proto vhodné  také při vyčerpání a slabosti v důsledku stresu, onemocnění, při  napětí, nervových poruchách a stavech neklidu.

Hodinová medová masáž obnáší tři nánosy medu, jeden po 20 minutách.

60 min  800 Kč

 

Masáž nohou

Masáž nohou má za úkol tyto body stimulovat a správným určením intenzity a druhem přítlaku oslabený orgán posílit nebo utlumit. Takto uvolňuje i pohybový aparát a je proto vhodným doplňkem například při klasické masáži.

30min     500kč

 

Masáž hlavy

Tato masáž je určena zejména těm, kteří potřebují celkově:

zpomalit, zklidnit, vydechnout všechny starosti, stresy, negace a znovu nadechnout klid, pohodu, optimismus a chuť do života.                                 

Hlava je velice citlivé a strategické místo na těle. Je doslova prodchnuta nervovými receptory, skrze které působíme na celou centrální nervovou soustavu. Masáž hlavy uvolní také energetické bloky na hlavě, které často vznikají právě v důsledku stresu a napětí.

Indická antistresová masáž hlavy má také veliký kosmetický účinek. Náš obličej odráží nálady a emoce. Stres a napětí může mít na náš vzhled ničivý dopad, svaly se stahují a napínají, což způsobuje strnulý výraz. Masáž toto napětí uvolňuje a výraz ve tváři se změkčí a uvolní.

30 min 500Kč

 

Masáž obličeje

30min   500Kč

 

Kokosový rituál – masáž- zábal

Ponořte své smysly do tohoto uvolňujícího a výživného rituálu na bázi kokosu, který dokáže opravit i ty nejtrestnější kůže. Skutečně smyslový zážitek, který maximálně uvolní smysly a zároveň hluboce ošetří pokožku.

70 min 1600 kč

 

Lymfodrenáž – přístrojová

Lymfatické masáže jdou poslední době hodně dopředu. Jednak mají výborné účinky z kosmetického hlediska, ale také se velmi uplatňují ve zdravotnictví. Z kosmetického hlediska se podílejí především na odstranění celulitidy.

Cílem metody je podpora detoxikace organizmu, zformování postavy a zredukování tuku, zejména obvodů v problémových partiích těla jako jsou stehna, hýždě, boky, břicho, bochánky na zádech či zadní část paží, a to až o několik centimetrů během kompletní kůry.

Lymfodrenáže působí na lymfatický systém, který je tvořen lymfatickými cévami a uzlinami. V tomto systému koluje míza tzv. lymfa, která vzniká z mezibuněčné tekutiny. Funkcí tohoto systému je filtrace a detoxikace. Pokud je z nějakého důvodu tento systém narušen, dochází k tvorbě lymfodémů, jež je nutné léčit, dochází k usazování přebytků vody, tuků a odpadových látek buněčného metabolismu v mezibuněčných prostorách. Vzniká efekt tzv. pomerančové kůže – celulitida (nevzhledné hrbolky).

Cílem je zlepšit proudění toku lymfy (nesoucí nahromaděné odpadní látky) a usnadnit její odtok přes centrální uzliny do cévního systému a krevního řečiště a následně prostřednictvím moči z těla ven.

60 min 450 Kč